Alegri u sredu o transferima, Kostiću, Morati, Verneru…

You are currently viewing Alegri u sredu o transferima, Kostiću, Morati, Verneru…

Kako piše italijanski Skaj u sredu će trener Juventusa Masimilijano Alegri imati satanak sa članovima uprave kluba zaduženima za transfere. Na tom susretu biće govora o Filipu Kostiću, pa bi možda već u sredu moglo da bude jasno hoće li srpski reprezentativac obući dres torinske “stare dame”.

Filip Kostić je taman bio na pragu prelaska iz Ajntrahta u Vest Hem, kada se Juventus ponovo javio. Još jednom je italijanski velikan poslao „mig“ ka Kostiću i srpski reprezentativac je po navodima nekoliko italijanskih portala zaustavio transfer u London.

Kostić sada čeka da vidi šta će u Juventusu odlučiti, a možda baš u sredu budu stvari jasnije jer se očekuje da baš Filip Kostić bude tema na sastanku kog će imati Maks Alegri i članovi uprave.

Takođe bitna stvar je kojom Juve treba da se pozabavi je drugi napadač. Treba da se odluči da li će to ostati Moize Ken ili će torinski klub ić po nekoga od napadača za koje su zainteresovani. Među njima su Đakomo Raspadori, Alvaro Morata, Memfis Depaj, Timo Verner i Antoni Marsijal.

Source: SportKlub

Leave a Reply