Barsina moć – Ćavijeva DRUGA postava jača nego prošlogodišnja prva!

You are currently viewing Barsina moć – Ćavijeva DRUGA postava jača nego prošlogodišnja prva!

Barselona je apsolutni hit letnjeg prelaznog roka, jer je sa ivice bankrota, rizičnim potezima prodala TV prava i inkasirala 650 miliona evra i krenula u ofanzivu.

Mnogi veruju da Barsa rizikuje svoju budućnost kluba, ali Đoan Laporta je morao da povuče radikalne poteze, uostalom, ako je neki klub mašina za stvaranje para, onda je to Barselona.

Barsu su do sada pojačali Robert Levandovski, Rafinja, Andreas Kristensen i Frenk Kesi, a tokom dana očekuje se potvrda transfera Žila Kundea iz Sevilje. Ćavi Ernandes je potvrdio da je i Pablo Tore veliko iznenađenje za sve, iako je ovog leta  stigao kao pojačanje za Barsu Atletik, odnosno B tim. Tore će ostati sa prvim timom, a kada ne bude imao minutažu nastupaće za Barsu Atletik. 

Očekuje se da uskoro dođe i Sezar Aspilikueta, koji je ponovo zatražio od Čelsija da ga pusti u Barselonu i time bi verovatno prelazni rok bio zatvoren. Ako pogledamo u tom slučaju tim Barselone, videćemo da će Ćavi Ernandes imati strašnu konkurenciju i drugu postavu koja je jača od mnogih prvih tokom protekle sezone.

Novi rezervni golman će biti Injaki Penja, koji je dete kluba i eksplodirao je na pozajmici u Galatasaraju prošle sezone. Dest je rezevrni desni bek, levi Balde, a štoperi u rotaciji Garsija, Pike verovatno i Kristensen kada bude igrao 4-3-3, (OVDE vidite najjaču postavu u 3-4-3). 

U veznom redu su rezervisti Niko Gonzales, De Jong ako ostane ili Frenk Kesi i pomenuti Pablo Tore. Najjača rotacija je napadačka, gde se očekuje da udarni trio najčešće budu Rafinja, Fati i Levandovski, pa će se za svoje minute žestoko boriti Dembele, Feran Tores i Obamejang. 

Na papiru, rezervni tim Barselone bi izgledao ovako:  

Složili se ili ne, Barsa je ipak pokazala kakva je institucija, u najtežem trenutku u ovom veku, druga postava odjednom je postala bolja nego prva iz prošle sezone, setite se samo kada su pre zimskog prelaznog roka igrali – Abde, Luk de Jong, Đutgla, Lengle…

I zato je možda prava prilika da iskoristimo ponudu AdmiralBeta da Barsa osvaja titulu, kvota je i više nego odlična…

Source: SportskeNet

Leave a Reply