Bez milosti, Ćavi šestorici saopštio tužnu istinu!

You are currently viewing Bez milosti, Ćavi šestorici saopštio tužnu istinu!

U Barsi nema milosti, prometno je kao na autobuskoj stanici, pojačanja stižu kao na traci, već su kao slobodni igrači potpisali Kesi i Kristensen, čekaju se Markos Alonso i Aspilikueta, a danas bi Dembele mogao da produži ugovor na dve sezone.

Nisu otkupljeni Traore, Luk De Jong, otišao je Dani Alveš, a mesta neće biti za Trinkaoa i Pjanića.

Ipak, od igrač koji su bili u klubu prošle sezone, Ćavi ne računa čak na šestoricu. On je već saopštio da mogu da treniraju odvojeno od ekipe jer se njihov status neće promeniti.

U pitanju su golman Neto, zatim Umtiti, Mingeza, Riki Puđ, ali i danski napadač Brajtvajt. 

Nije sigurno da će svi napustiti klub, Umtiti je odbijao ponude, ima neverovatnih 15 miliona evra godišnje. Pazite sada, Neto prima blizu šest, koliko i Brajtvajt, Puđ je na blizu četiri. Oslobodili su se Lenglea koji je imao platu takođe blizu šest miliona, ali je završio u Totenhemu.

Kada pogledate primanja igrača jasno zbog čega je Barsa došla u situaciju da brine o bankrotu. Ipak, zahvaljujući novcu od TV prava situacija je bolja, ali i dalje moraju značajno da smanje budžet za plate. Planiraju da prodaju De Jonga koji se nećka, ali i njegove zemljake Depaja i Seržinja Desta. 

Source: SportskeNet

Leave a Reply