Bonući: De Liht pokazao nepoštovanje prema Juventusu

You are currently viewing Bonući: De Liht pokazao nepoštovanje prema Juventusu

Novi kapiten Juventusa Leonardo Bonući smatra da Matajs de Liht nije na korektan način otišao iz Torina.

Holandski defanzivac je prešao u Bajern za 67 miliona uz bonuse i to tri godine pošto je prešao iz Ajaksa za skoro 10 miliona evra više. U Torinu je očigledno posle ovog transfera ostao ukus gorčine, o čemu svedoče reči novog kapitena Leonarda Bonućija.

– De Lihtov odlazak me nije iznenadio, jer se iz njegovih izjava moglo zaključiti da ne želi da ostane u Juventusu. Ali morao je u tim izjavama da pokaže više poštovanja prema Juventusu, a on nije. Jer sve se bazira na poštovanju. Jer tri godine mu je grupa pomagala da izraste kao igrač i klub je investirao u njega – rekao je Bonući.

I kada je stigao u Minhen, De Liht je nastavio da „pecka“ bivši klub. Rekao je da mu je prvi trening u Bajernu najjači koji je odradio u poslednje četiri godine. Međutim, čovek koji je pre šest godina prešao iz Juventusa u redove jednog od najvećih rivala Milan, pa se brzo vratio, rekao je da i pored svega De Lihtu želi sve najbolje.

– I pored određenih stvari koje je rekao, želim mu sve najbolje. Bajern je veliki klub, ali to nije garancija i osvajanja trofeja.

Source: SportKlub

Leave a Reply