Bremer u Juventusu, šta ovo znači za Blekija?

You are currently viewing Bremer u Juventusu, šta ovo znači za Blekija?

Brazilac Bremer završio je, umesto u Interu u Juventusu. Taj transfer će povući razne druge poteze, a od njih zavisi i sudbina reprezentativca Srbije Nikole Milenkovića.

U Fiorentini se uveliko spremaju za prodaju svog štopera. Ali još se ne zna gde bi mogao Srbin da završi.

Najviše je Milenković dovođen u vezu sa Interom. Ta veza se pojačava kako je prva Interova meta za štopera Bremer izmakao i završio u Juventusu. Naizgled, sve se otvorilo za selidbu reprezentativca Srbije na Meacu.

Naravno, još jedan važan preduslov za ovu operaciju trebalo je da se ispuni. Da se Milan Škrinijar proda u Pari Sen Žermen. Međutim, pregovori su zapali u ćorsokak, Pari Sen Žermen nema nameru da ponudi 80 miliona evra koliko Inter traži, već je poslednja ponuda bila 50. Navodno su spremni Sveci da idu najdalje do 60 miliona evra, ali to nije novac koji zadovoljava Inter.

Usled takvog razvoja događaja i ozbiljnih finansijskih nedaća u koje je prvi čovek kluba Stiven Žang zapao posle negativne presude kineskog suda, mediji u Italiji, među njima i čuveni insajder Đanluka di Marcio prenose da bi sada Inter mogao i da zadrži slovačkog reprezentativca.

To bi automatski značilo da Inter odustaje od Nikole Milenkovića. Ali kada se jedna vrata zatvore, otvore se druga. A u Blekijevom slučaju ona vode u Torino. Juventus je zainteresovan da dodatno ojača centralnu liniju, a i dobro posluje sa ovom garniturom Fiorentine, tako da bi potencijalni dolazak Milenkovića u Torino bio sada veoma izgledan. Možda i najizgledniji.

Source: SportKlub

Leave a Reply