Čelsi blizu da potpiše Šeška

You are currently viewing Čelsi blizu da potpiše Šeška

Mladi Slovenac Benjamin Šeško bi mogao uskoro da postane igrač Čelsija. Kolege sa Sport Kluba iz Slovenije sazaju da je agent ovog fudbalera bio na sastanku sa vlasnikom i sportskim direktorom kluba Todom Bejlijem.

Benjamin je od 2019. godine u Austriji u ekipi Red Bul Salzburga, a za taj tim je dao šest golova. On je zasijao u rezervnom timu u drugoj ligi Austrije i celoj Evropi je jasno da se radi o vrhunskom talentu. Benjamin je nedavno postao i najmlađi strelac u slovenačkoj reprezentaciji jer je dao gol sa svega 18 godina, četiri meseca i osam dana.

Kako piše Sport Klub Šeško nije daleko od potpisa za Čelsi jer su agent Elvis Bašanović i vlasnik Td Bejli u nedelju imali sastanak.

Šeško inače ima dugoročan ugovor sa Salzburgom. On traje do 2026. godine, a ovom klubu se ne žuri da prodaje mlade igrače jer je ovog leta već inkasirao 30 miliona evra na transferu Karima Adejemija u Borusiju Dortmund. Sport Klub dalje piše da bi Salzburg mogao da traži i veći novac od Čelsija za Benjamina.

Source: SportKlub

Leave a Reply