Cuadrado želi novi dvogodišnji dogovor u JUVE-u

You are currently viewing Cuadrado želi novi dvogodišnji dogovor u JUVE-u

Krilni bek Juventusa Juan Cuadrado nada se da će potpisati novi dvogodišnji ugovor sa Bjankonerima čim se vrati sa reprezentacije Kolumbije.

Čini se da su Bjankoneri spremni da potpišu novi ugovor sa Cuadrado, koji se trenutno nalazi u Južnoj Americi za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom.

Kuadrado je trenutno potreban za Juventus, s obzirom na trenutnu situaciju u kojoj se nalaze.

Uz to, Kvadrado je jedan od igrača koji daju konačnu reč u svlačionici torinskog giganta.

Stara dama sigurno ne bi želela da izgubi igrača poput njega. Pretpostavlja se da će Cuadrado završiti karijeru u Juventusu.

Gazeta delo Sport izveštava da su pregovori u toku.

33-godišnjak se nada da će potpisati novi ugovor do juna 2024 u Torinu.

Stara dama, međutim, želi da produži sadašnji ugovor vredan 5 miliona evra po sezoni do juna 2023. i to bi mogao biti razlog da ugovor još nije potpisan.

Međutim, naš lični stav je da je ljubav jednog od kapitena stare dame prevelika i da ne treba da bude iznenađenja gde če Cuadrado igrati u narednom periodu.

Cuadrado je prvi put stigao u Juventus u avgustu 2015. i pridružio se Bjankonerima na stalni ugovor u julu 2017.

Desni bek je osvojio pet skudeta za šest godina u Juventus i osvojio četiri Kupa Italije i dva Superkupa Italije. Cuadrado, koji je 106 puta igrao sa Kolumbijom, odigrao je 235 takmičarskih utakmica sa Starom damom, pri čemu je postigao 21 gol i 54 asistencije.

Kuadrado je rođen 26. maja 1988. godine u gradu Necocli

Necocli je grad i opština u Kolumbiji u oblast Antiokuia. Nalazi se na istočnoj obali Urabskog zaliva. Njegovo stanovništvo je pretežno afro-kolumbijsko.

Visok je 1,76 m, a trenutna pozicija mu je desni bek, iako mu je prirodna pozicija krilo.

Ove sezone u Seria A upisao ukupno 10 nastupa (odigrao 641 minut), u kojima je postigao 2 gola, od kojih je poslednji bio presudan za pobedu Juventusa protiv Fiorentine u 92 minutu.

Odigrao je 2 utakmice u Ligi šampiona i nije postigao gol.

Trenutna tržišna vrednost: 16.00 mil.

Image Source

Leave a Reply