Cvajta: Tri meča, tri pobede gostiju, šok u Hanoveru u 90+4.

You are currently viewing Cvajta: Tri meča, tri pobede gostiju, šok u Hanoveru u 90+4.

U sva tri meča nedeljnog programa drugog kola Cvajte slavili su gosti.

Neće ova sezona biti laka za ekipu HSV-a. Ponadali su se navijači kluba sa severa Nemačke da bi njihovi ljubimci mogli da imaju odličan start, posebno posle gostujučeg trijumfa na startu u Braunšvajgu. 

Već u narednom kolu, pred čak 54.500 gledalaca na “Volkspark” stadionu, usledio je hladan tuš. I to na najgori mogući način, Kevin Šumaher je pogodio u 90+4. Minutu za veliko slavlje Hanze iz Roštoka – 1:0. 

U Bilefeldu Regensburg je bio više nego ubedljiv protiv Bilefelda, pogađali su Gimber u 45+3, Talhamer u 56. i Guras u 90+1. minutu. Regensburg je na ovaj način preuzeo lidersku poziciju na tabeli Cvajte. 

Magdeburg je slavio na gostovanju Karlsrueu – 3:2. Činilo se da će gosti mnogo lakše do tri boda, s obzirom na to da su imali tri gola prednosti, pogocima Milera u 7, Atika u 32. i Kvartenga u 34. minutu. 

Neizvesnost su golovima u 63. i 65. minutu vratili Vanicek i Kaufman, međutim do kraja susreta mreže su ostale netaknute. Karlsrue je ostao na začelju tabele, magdeburgu su ovo prvi bodovi. 

Source: SportKlub

Leave a Reply