Da li je gotovo za Azara i Kutinja?

You are currently viewing Da li je gotovo za Azara i Kutinja?

Fudbal je navikao da vidi astronomske sume novca koji se bacaju u transfera.

Eden Azar i Filip Kutinjo su dva primera poteza sa velikim novcem koji nisu uspeli u Real Madridu i Barseloni, i nijedan od igrača ne pokazuje znake da preokrene stvari.

Obojica se nalaze u veoma sličnim situacijama, pošto su napustili Englesku kao dva najbolja igrača Premijer lige da bi propali u La ligi Santander.

Eden Hazard

Belgijanac je stigao u Real Madrid kao velika nada njihove ere posle Kristijana Ronalda, a Los Blankosi su potrošili 100 miliona evra da ga izvuče iz poslednje godine njegovog ugovora u Čelsiju.

Ali imao je mnogo problema sa povredama od 2019. godine, a ove sezone jedva da je igrao pod Karlom Anćelotijem. Njegova poslednja dva nastupa u LaLigi akumuliraju se po 12 minuta na terenu, a nikada nije kročio na travu u El Klasiku.

Njegova tržišna vrednost je dramatično pala, a Transfermarkt ga sada procenjuje na samo 25 miliona evra.

Philippe Coutinho

Soccer Player

Ni Barselona ne izmiče optužbama, jer je potrošila 120 miliona evra i još 40 miliona u varijabile da bi ga potpisala kao jednu od zamena za Nejmara.

Kada je stigao na Kamp Nou, njegova tržišna vrednost je bila oko 150 miliona evra, ali je sada samo oko 14 miliona, pošto je bio uglavnom anoniman od tog nesrećnog poteza.

Čini se da dolazak Ćavija Ernandeza na Kamp Nou nije učinio mnogo za njegove šanse, jer je već imao više nego dovoljno vremena da impresionira sve u klubu, od navijača do članova uprave.

Image: Source1 , Source2

Leave a Reply