Dibala: Privilegija je raditi sa Murinjom

You are currently viewing Dibala: Privilegija je raditi sa Murinjom

Argentinski fudbaler Paulo Dibala na predstavljanju u Romi nije krio zadovoljstvo zbog transfera i posebno je pohvalno govorio o novom treneru Žozeu Murinju.

– Dani koji su prethodili potpisivanju ovog ugovora bili su puni emocija. Razliku je napravila brzina i odlučnost koju je Roma pokazala u želji da me angažuje. Pridružio sam se timu u usponu. Klubu koji ima solidne temelje za budućnost i trenerom, Žozeom Murinjom sa kojim je privilegija raditi – rekao je Dibala.

Iako je prethodno, doduše nezvaničnim kanalima, isticao da je Inter bio njegova prva želja, od trenutka kada je bilo jasno da Juventus ne želi da produži ugovor sa njim, Argentinac je sa posebnim uvažavanjem govorio o navijačima Vučice.

– Kao što su svi protivnici isticali i ja sam se posebno divio atmosferi koju prave Romini navijači. Sada, jedva čekam da im se predstavim u ovom dresu.

Igrajući za Juventus Dibala je na 293 utakmice postigao 115 golova i imao 48 asistencija, uz 12 osvojenih trofeja. A u sezoni 2019/2020. bio je proglašen najboljim igračem Serije A.

Source: SportKlub

Leave a Reply