Do juče u Partizanu, sad se sprema za gol Realu!

You are currently viewing Do juče u Partizanu, sad se sprema za gol Realu!

Mladi napadač Partizana Marko Milovanović oprostio se od kluba iz Humske u kom je stasao kroz mlađe kategorije. Iako je još tinejdžer, došlo je vreme za nove izazove, a njegova naredna stanica u karijeri biće španska Almerija koja je u prošloj sezoni uspela da se izbori za povratak u Primeru.

On je sa Almerijom potpisao ugovor na šest godina, klub ima velike planove sa njim, a u razgovoru za TV Arena sport Milovanović je izrazio nadu da je napravio pravi izbor.

“Preda mnom je novi izazov u karijeri i smatram da sam prelaskom u Almeriju povukao dobar potez. Španska liga je među tri najjače na svetu, tamo se gaji stil fudbala za koji mislim da meni odgovara i srećan sam što ću dobiti priliku da se dokazujem na višem nivou, razvijam se i napredujem”, kaže Milovanović.

Ukoliko ostane u Almeriji, Nigerijac Umar Sadik bi mogao da mu bude konkurencija za mesto u špicu, ali i velika podrška da se što pre adaptira na novu sredinu, s obzirom da je i on pre dve godine došao iz Partizana u Almeriju.

“Sadik je imao odličnu sezonu i voleo bih da nastavim tamo gde je on stao. Ugovor sa Almerijom sam potpisao na šest godina i nadam se da ću iz godine u godinu biti sve bolji, pa ćemo videti gde će me put odvesti. Možda ostanem ceo ugovor, a možda odem negde, u fudbalu se to nikad ne zna”, objašnjava Milovanović.

Sledeće sezone će biti u prilici da zatrese mrežu Realu, ili Barseloni – šta bi mu bilo slađe?

“Uf, Real Madrid je najbolji klub na svetu, pa bi bila velika čast da budem strelac protiv njih. Ali, postizanje golova je moj posao i trudiću se da na svakoj utakmici tresem protivničku mrežu”, naglasio je Milovanović.

Source: SportskeNet

Leave a Reply