Donnarumma se suočava sa dilemom PSŽ-a

You are currently viewing Donnarumma se suočava sa dilemom PSŽ-a

Nije tajna da Gio Donnarumma se suočava sa nedostatak vremena u PSŽ-u, ali može li se nadati još u Pari Sen Žermenu?

Donaruma je prošlog leta prešao u PSŽ sa besplatnim transferom, a objavljeno je da je Raiola pobednik ugovora. Posle nekoliko meseci, objavljeno je da je Donnarumma bio frustriran nedostatkom vremena za igru u PSŽ-u.

Sve u svemu, 22-godišnjak je odigrao sedam mečeva u svim takmičenjima i debitovao u Ligi šampiona protiv Mančester sitija.

Nije zadovoljan.

Nakon što je spasio ključne udarce sa bele tačke protiv Španije i Engleske, Gigio je proglašen za najboljeg igrača na UEFA Euro 2020.

Šta je uopšte mogao da očekuje u Parizu?

Verovatno ništa.

Uprkos iskustvu Kejlora Navasa, on nije tako odličan i perspektivan kao Donaruma, ali je solidan izbor koji je u dobrim odnosima sa značajnim delom svlačionice.

Iako glasine o odlasku Donarume iz Pariza nikada nisu bile verodostojne, morao je to da predvidi kada je potpisao četvorogodišnji ugovor sa šampionom Lige 1.

Bilo je nemoguće zamisliti da će Maurisio Poketino stavi kao rezervu Kejlora Navasa, jednog od najboljih golmana na svetu i ključnog člana klupske svlačionice.

U nedavnom intervjuu, Gigio je priznao da je frustriran konkurencijom Kejlora Navasa.

To je razumljivo jer je Donaruma prvi put da se suočava sa takvom situacijom, jer je za Milan debitovao kao 16-godišnjak 2016. godine, zamenivši Dijega Lopeza. Još jedan bivši golman Real Madrida.

Tim u koji se pridružio verovatno je bolji od Milana i možda će biti favorit za osvajanje Lige šampiona ove sezone.

Koja je svrha biti deo tako kluba bez redovnog igranja?

Poslednjih nedelja Poketino je tvrdio da će uskoro izabrati svog startnog golmana, dok je Rajola izrazio uverenje da će Gigio na kraju krenuti između stativama.

Na kraju, Donaruma nije mogao očekivati ništa drugačije kada je odlučio da ode iz Milana u Pari Sen Žermen.

Image Source

Leave a Reply