Đuričić se vraća u Sampdoriju, na dve plus jednu godinu

You are currently viewing Đuričić se vraća u Sampdoriju, na dve plus jednu godinu

Đuričić je u karijeri osim za pomenute klubove igrao i za Radnički Obrenovac, Herenven, Benfiku, Majnc, Sautempton, Anderleht i Benevento.

Filipu Đuričiću je na kraju sezone istekao ugovor sa Sasuolom, a povremeni srpski repezentativac imao je brojne ponude za nastavak karijere, ne samo zbog kvaliteta koje poseduje, već i činjenice da je slobodan igrač, te da za njega nije potrebno platiti obeštećenje.

Na kraju, kako navodi italijanski novinar Đanluka di Marcio, a on važi za izuzetno dobro obaveštenog, Đuričić će se vratiti u Sampdoriju, uz ugovor na dve godine, sa mogućnošću produžetka na još godinu dana.

U prethodnom periodu često se nagađalo sa destinacijom na kojoj će Đuričić nastaviti karijeru. Od onih opcija koje su bile realnije, pominjali su se Salernitana i Torino, ali će Filip nazad u Đenovu.

A u ovom klubu je Obrenovčanin već igrao u periodu od 2016. do 2018. godine. Doduše, nije tada bio među najboljim igračima ovog tima, ali je u međuvremenu stekao iskustvo, pa bi sada mogao da bude jedan od nosilaca igre.

Đuričić je prošle sezone u Sasuolu odigrao samo 12 utakmica, postigao je dva gola i imao jednu asistenciju. Glavni uzrok skromnog učinka je povreda, zbog koje je dobar deo sezone morao da propusti.

Source: SportKlub

Leave a Reply