ESPN ocenio Mitrovića: ”Konačno spreman za PL! Firmino najgori!”

You are currently viewing ESPN ocenio Mitrovića: ”Konačno spreman za PL! Firmino najgori!”

Jedan od najkonkretnijih po tom pitanju je ESPN koji je Mitroviću dao najvišu ocenu od svih igrača, dobio je devetku i naravno, proglašen za najboljeg igrača utakmice između Fulama i Liverpula (2:2).

”Aleksandar Mitrović, koji je prošle sezone postigao 43 gola u Čempionšipu, pokazao je da će sa 27 godina konačno biti spreman za Premijer ligu. Nakon što je postigao prvi gol, iznudio je i realizovao jedanaesterac, čime je doprineo da domaći osvoje bod.


Liverpul se oslonio i na starosedeoce, ali i na nove igrače, jer je novajlija Darvin Nunjez doneo prvo izjednačenje, Mohamed Salah drugo – i asistirali su jedan drugome kod golova”, piše ESPN.

ESPN-ove ocene igrača

Fulam: Rodak 7, Tete 8, Adarabiodžo 7, Rim 8, Robinson 7, Harison Rid 8, Žoao Palinja 7, Dekordova-Rid 7, Andreas Pereira 8, Kebano 8, Mitrović 9.

Zamene: Solomon 6, Kerni 6, Dafi 6.

Liverpul: Alison 6, Aleksander-Arnold 6, Matip 6, Van Dajk 6, Robertson 7, Henderson 6, Fabinjo 6, Tijago 6, Salah 7, Roberto Firmino 5, Luis Dijaz 6.

Zamene: Harvi Eliot 7, Nunjez 8, Džejms Milner 6, Fabio Karvaljo 6.

Najbolji i najgori akteri, po oceni ESPN-a

”NAJBOLJI: Aleksandar Mitrović — Može li to konačno da uradi u Premijer ligi? Na osnovu ovoga što je danas pokazao, apsolutno. Odličan udarac glavom za prvi gol, a učinio je da Virgil van Dijk izgleda uobičajeno da bi izborio penal za drugi gol.


NAJGORI: Roberto Firmino — Njegovo mesto u Liverpulu je pod pretnjom Nunjeza i malo šta je od Brazilca ovde nagovestilo da treba da ga zadrži. Liverpul je bio mnogo opasniji kada je izašao pre isteka prvih sat vremena”.

Source: SportskeNet

Leave a Reply