Fantazeri, spremni? Posle najnovije odluke Ten Haga, ne stavljajte Ronalda u tim!

You are currently viewing Fantazeri, spremni? Posle najnovije odluke Ten Haga, ne stavljajte Ronalda u tim!

Približio se početak PL, jedva čekamo, odbrojavanje je počelo, prijavite se, napravite ekipu i uključite se u AdmiralBetSportske Fantazi.

Kod je: oyv9ax pa izvolite, napravite tim na https://fantasy.premierleague…. i “uskačite” što kažu mladi.

Nagrade su ogromne, pomoći ćemo vam sa sastavom ekipa, a nemojte uzimati Ronalda, makar ne još.

Jer, već od prvog kola, ako ne ode iz kluba, biće na klupi.

Naime, engleski mediji kažu da je neodlazak na turneju po Tajlandu, neuspešna provera protiv Rajo Valjekana kada je napustio stadion posle 45 minuta, praktično zatvorila vrata startne postave Portugalcu.

Erik Ten Hag je presekao, on želi da pruži šansu igračima koji su impresionirali u pripremnom periodu. Protiv Brajtona u nedelju napadački trio činiće Sančo, rehabilitovani Rašford i povratnik Marsijal koji je želeo da opet ode na pozajmicu, ali ga je Holanđanin ubedio da će dobiti šansu. 

Što se Junajteda tiče, ništa novo kada je prelazni rok u pitanju, i dalje traže vezistu, ako ne dođe De Jong meta će biti Ruben Neveš iz Vulvsa. Što se napadača tiče, sve zavisi od Ronalda, njegov odlazak otvorio bi mesto za nekog mlađeg, Slovenca Šeška iz Salcburga ili Austrijanca srpskog porekla, Sašu Kalajdžića.

Inače, Aleks Telješ je napustio klub i otišao u Sevilju na jednogodišnju pozajmicu.

Po kvotama AdmiralBeta “Đavoli” su veliki favoriti za pobedu protiv Brajtona, ali mislim da je mali broj golova možda bolja opcija.

Source: SportskeNet

Leave a Reply