Filip Kostić – Italija kao sudbina, ali tamo gde ga niko nije očekivao?!

You are currently viewing Filip Kostić – Italija kao sudbina, ali tamo gde ga niko nije očekivao?!

I dalje nema napretka u pregovorima između Ajntrahta i Juventusa, oko Filipa Kostića. Danas je u Torino sleteo “Rezanac”, Di Marija, videćemo da li to menja neke planove “Bjankonera”. Mediji su insistirali da je Argentinac doveden za vezni red i da je Kostić rešenje za levi bok.

Poslednja informacija govori da su pregovori stali, a da se pojavio novi pretendent, Napoli. Naime, Spaleti želi Delofeua, Antonjina Baraka i Kostića kako bi potpuno osvežio bokove i vezni red i Srbin bi bio odlično rešenje.

Kostić ne želi da produži ugovor sa Ajntrahtom koji će igrati Ligu šampiona, Nemci naravno neće dozvoliti da sledećeg leta ode kao slobodan igrač, pa će biti zanimljivo videti rasplet. Jasna je i namera nekadašnjeg igrača kragujevačkog Radničkog da se preseli u veći klub, jaču ligu, za njega ovo je šansa karijere.

Priča se da je sa Juventusom dogovorio uslove, da su Nemci nudili veći novac, ali da visina ugovora nije glavna motivacija za “Tučka”.

Kostić je i dalje na čekanju, bio je prošlog leta blizu Lacija, ovog ga vide u Juventusu, da li je Italija suđena i to pod Vezuvom?

Kad smo kod Napolija, recimo da AdmiralBet ima kvote na italijansku ligu, ako mislite da će Napolitanci završiti u top 4, kvota je 1.92.

Source: SportskeNet

Leave a Reply