Gosling: Oni su bili jadni i učinili su nas jadnima

You are currently viewing Gosling: Oni su bili jadni i učinili su nas jadnima

U intervjuu za Votford observer, Dan Gosling veoma oštro i u negativnom kontekstu je govorio o ekipi Votforda i menadžeru Klaudiju Ranijeriju.

Votford je ispao iz Premijer lige sa 15 bodova manje od onoga što je bilo potrebno za opstanak, a Dan Gosling nije imao mnogo toga lepog da kaže ni o atmosferi u svlačionici ni o Klaudiju Ranijeriju i njegovom stručnom štabu.

Gosling je sezonu počeo pod Ćiskom Munjozom, zatim je došao Klaudio Ranijeri po čijem dolasku Klaudija Ranijerija nije bio ni među 25 igrača sve dok Ašli Flečer nije napustio klub. Ranijerija je nasledio Roj Hodžson.

„Bilo je igrača koji su u svlačionicu ulazili sa komentarom da im je dosta svega. Ceo tim je bio u nok-daunu, neki igrači već su znali da odlaze. Neki su komentarisali – odigrali smo 20 utakmica, to je to, neka neko drugi sada dođe umesto mene“, rekao je Gosling.

„Mislim da je taj stav sramotan. Mnogo je toga bilo i mislim da smo zbog toga ispali iz lige. Nije bilo do toga da nismo sposobni. Možda neki igrači nisu uvek bili na svom nivou, na nivou na kome mogu da budu, ali taj stav pojedinaca nas je sve povukao na dno“, nastavio je.

„Mislim da je to bila daleko najgora svlačionica koju sam delio sa ljudima. Sada kad pokušavamo da rašistimo stvari i krenemo ispočetka, mislim da mora sve da se kaže“.

Pod Ranijerijevim vođstvom, Votford je izgubio 11 od 14 utakmica. Upisao je samo dve pobede.

„To je bio period u kome baš nisam uživao. Treninzi koje smo radili, taj duh koji nas je okruživao, stručni štab koji je došao sa njim, sve je bilo jadno. Oni su bili jadni i učinili su nas jadnima. Iskreno, bio sam šokiran što su ostali četiri meseca. Jako dugo sam u fudbalu, kao i drugi igrači, to je bio najgori mogući period“, rekao je Gosling.

Ranijerija je zamenio Roj Hodžson, što je prema Goslingovim rečima, bio značajan napredak.

„Da budem iskren, ono što smo kod Roja radili na treninzima možda se jeste ponavljalo, ali barem su to bile stvari koje ekipu pripremaju za meč. Ali, stvari moraju malo i na tom polju da se osveže, ipak smo u 2022. godini“.

 

Source: SportKlub

Leave a Reply