Gotovo je, Luka Jović ima novi klub, ovo su detalji dogovora!

You are currently viewing Gotovo je, Luka Jović ima novi klub, ovo su detalji dogovora!

Više nema nikakve dileme, Luka Jović stiže u Italiju.

Detalji su dogovoreni, posle vikenda će Jović postati igrač Fiorentine i pojaviće se na pripremama novog kluba u Moeni.

Naime, Falji Ramadani je pošto je postignut dogovor oko ostanka njegovog drugog klijenta, trenera Italijana, aktivirao raniji verbalni dogovor.

Jović će na pozajmicu iz Reala u Firencu, timovi će plaćati po polovinu njegovog ugovora, koji je nešto manji od šest miliona (progresivno raste iz godine u godinu iako Jović nije dobio šansu u Realu).

Luka će dobiti priliku da zameni Vlahovića biće bez dileme prvi pik Italijana za napad, a osim Srbina, u narednim danima u Firencu stižu Brazilac Dodo iz Šahtjora, desni bek, kao i odlično Rolando Mandragora, fudbaler Juventusa na pozajmici u Torinu. “Bikovi” su želeli da ga otkupe, ali je Fiorentina ponudila bolje uslove pa će momak koji je odigrao i jedan meč za reprezentaciju Italije put Toskane.

Klub su napustili Odriozola, Toreira, Pjontek neće biti otkupljen, Kaljehon se vratio u domovinu, a čeka se prodaja štopera, Nikole Milenkovića ili Brazilca Igora. 

U svakom slučaju, Ikone i Jović u napadu (tu su još Niko Gonzales i Kabral) će činiti osnovu ofanzive “Ljubičastih” u narednoj sezoni. 

Source: SportskeNet

Leave a Reply