Gotovo je – Sterlingovo oproštajno pismo

You are currently viewing Gotovo je – Sterlingovo oproštajno pismo

Napadač Mančester Sitija Rahim Sterling na društvenim mrežama objavio je pismo u kome se oprostio od kluba sa “Etihada”.

Dvadesetsedmogodišnji Englez je sa Sitijem osvojio deset trofeja, uključujući i četiri Premijer lige, a karijeru će nastaviti u Čelsiju

„Sedam sezona, 11 velikih trofeja, uspomene za ceo život. Stručnom štabu koji je igrao veliku ulogu u mom razvoju tokom godina. Mojim saigračima koji su postali više od ljudi sa kojima delim teren. Zaposlenima u klubu navijačima koji su neumorno bodrili tim i svima koji su povezani sa Mančester Sitijem, moje poštovanje prema vama ne može biti veće. Bilo je neverovatno. Zahvalan sam na usponima i padovima. Uostalom, padovi su ponekad uticali da preispitam svoju snagu i odlučnost i omogućili mi da stojim ovde pred vama kao najbolja moguća verzija sebe,“ napisao je Sterling i nastavio:

„U Mančester sam došao kao dvadesetogodišnjak. Danas odlazim kao muškarac. Hvala na beskrajnoj podršci. Bila mi je čast da nosim dres Mančester Sitija.“

View this post on Instagram

A post shared by Raheem Sterling x 😇 (@sterling7)

Engleski reprezentativac je 2015. iz Liverpula došao na „Etihad“ i u dresu Građana postigao je 131 gol u 337 utakmica uz 94 asistencije.

Sterling je imao ugovor do leta 2023. godine, a sa klubom iz Londona će potpisati ugovor do kraja sezone 2026/27.


Source: SportKlub

Leave a Reply