Ibra provocirao, Čalhanoglu odgovorio!

You are currently viewing Ibra provocirao, Čalhanoglu odgovorio!

“Rosoneri” su prošle sezone osvojili svoj prvi šampionat Serije A još od 2011. godine! 

Mora se reći da Piolijevi momci nisu slovili za favorita u trci za Skudeto, ali su Ibra i saigrači uspeli da vrate titulu na “San Siro” i onom crveno-crnom delu Milana. 

Švedski veteran je dosta kuburio sa povredama, čak je i sada povređen i njegov povratak se očekuje krajem januara 2023. godine, ali je svejedno uspeo da zabeleži učinak od osam golova i tri asistencije na 23 utakmice Serije A. 

Tokom velikog slavlja povodom osvajanja Skudeta, Ibrahimović je u par navrata “prozvao” Hakana Čalhanoglua koji se odlučio na prelazak u rivalski Inter pred početak prošle sezone. 

Turski internacionalac je konačno odgovorio na Zlatanove komentare. 

“On je čovek od 40 godina, ne 18, tako da ja ne bih radio takve stvari u njegovim godinama. On voli da je u centru pažnje. Nije doprineo Skudetu ove sezone, jedva i da je igrao, ali će svejedno uraditi sve kako bi bio u fokusu. Ionako, on je uvek taj koji me zove, pita me da izađemo na večeru ili na vožnju motora. Pisao je o meni i u knjizi takođe. Morao je da napiše nešto, ili bi imao prazne stranice. Najbolje je ne obraćati pažnju, iskreno”, izjavio je Hakan za Tivibu Spor. 

Jasno da se posle ovakvih reči očekuje odgovor Ibrakadabre. Šveđanin nikome nije ostao dužan.

Source: SportskeNet

Leave a Reply