Jedan pas, jedno poluvreme, Ćavi oduševljen, kakav preokret oko Pjanića!

You are currently viewing Jedan pas, jedno poluvreme, Ćavi oduševljen, kakav preokret oko Pjanića!

Miralem Pjanić je ovo leto iskoristio sa personalnim trenerom, vratio se u fizičku spremu i pravu formu i najavio bolje dane. 

Pjanić je dobio šansu u drugom poluvremenu protiv Juventusa i pobrao sve pohvale od katalonske javnosti, navijača, ali i Ćavija Ernandesa. 

“Svidelo mi se kako je Miralem Pjanić odigrao ovu utakmicu. Ima jedinstven pregled igre i odličan je fudbaler. Videćemo od danas do kraja prelaznog roka kako će se razvijati njegova situacija“, rekao je Ćavi posle remija sa Juveom.

Pjanić je imao jednu sjajnu asistenciju za Depaja, kojom je podsetio na svoje najbolje dane, ali je Holanđanin bio neprecizan u situaciji jedan na jedan. Takođe, svojim kretanjem i dodavanjima je diktirao tempo utakmice i navijačima to nije promaklo.

Pjanić ima ugovor do 2024. godine, plan je bio da ode, jer je konkurencija prejaka – Buskets, Pedri, Gavi, Kesi, De Jong, Niko Gonzales – šest opcija na tri pozicije u veznom redu. Baš zbog toga Barsa i razmatra da proda De Jonga, a ukoliko se to desi, možda Pjanić i zaista ostane. 

Za sada, uspeo je makar privremeno da kupi vreme i preokrene stvari i podseti na najbolje dane. Pogledajte kako je noćas odigrao protiv svog bivšeg kluba:

Source: SportskeNet

Leave a Reply