Joviću “uzeli” broj, navijači Reala sad ljuti zbog Srbina!

You are currently viewing Joviću “uzeli” broj, navijači Reala sad ljuti zbog Srbina!

Nova podela brojeva je bila povod da se rasplamsa priča o Realu, tačnije prelaznom roku. Većina navijača je nezadovoljna jer nije doveden napadač. Naime, Kamavinga je uzeo dosadašnji Jovićev broj 16, a “sedmica” koja ima mitski status je ostala na leđima Marijana Dijaza kome ne pada na pamet da ode. Treba razumeti Dominikanca koji nigde ne može da dobije ojo 4.5 miliona koliko prima u Madridu. 

On je prošle godine odbio Benfiku ima još sezonu ugovora i kao i prošle, ako ne ode, presedeće ih na klupi. 

Dijaz je odigrao samo devet mečeva u šampionatu, računajući i one što je ulazio u igru (ni Jović nije više dobijao šansu, doduše, on je češće bio na terenu u poslednjim minutima), a Anćeloti, kao ni Zidan ne računa na pomenutog napadača.

Luka Jović je juče dao gol Betisu, što je izazvalo lavinu komentara navijača Reala. Oni se naime ljute jer je Srbin pušten besplatno, a Real sem Benzeme nema nijednog špica. Pričalo se o povratku Raula de Tomasa, ali to nije još realizovano, pa se sada pojavljuje mišljenje da se nije trebalo oslobađati srpskog napadača dok se ne nađe zamena.

Na Lukinu sreću otišao je, karijera mu je u stagnaciji godinama, nikada nije dobio pravu priliku u Madridu, iako je plaćen 60 miliona evra.

U Italiji pljušte pohvale, ali i bojazan jer Viola ostaje bez napadača, povredio se Niko Gonzales, osim Jovića niko i ne daje golove.

Srbin je juče, posle meča sa Betisom, kratko poručio navijačima “Ljubičastih” , “Vidimo se sledećeg vikenda na Frankiju”. Novajlija Kremoneze stiže na premijeru, Fiorentina je favorit u tom meču, proverite kvote na admiralbet.rs.

Source: SportskeNet

Leave a Reply