Junajted u Amsterdamu završava 55 miliona evra vredan potpis

You are currently viewing Junajted u Amsterdamu završava 55 miliona evra vredan potpis

Predstavnici Mančester Junajteda otputovali su u Amsterdam kako bi dogovorili transfer Lisandra Martinesa, jednog od najboljih igrača Ajaksa.

Crveni đavoli su u prvoj pripremnoj utakmici ubedljivo savladali Liverpul (4:0), ali mednažer Erik Ten Hag ne može da se opusti jer je jasno da su ekipi potrebna pojačanja.

Za sada jedini igrač koji je stigao na „Old Traford je bek Tirel Malasija iz Fejenorda, a holandski trener se sprema da dovede još jedno pojačanje iz svoje zemlje.

Ten Hag je 2019. u Amsterdam doveo 24-godišnjeg defanzivca Lisandra Martinesa, koji je minule sezone proglašen najboljim igračem Ajaksa.

Junajted je već pokušao da angažuje Argentinca ranije ovog leta, ali početna ponuda od 50 miliona evra je odbijena, Ajaks navodno traži pet miliona više pa dogovor ne bi trebalo da bude daleko. Arsenal je takođe bio ozbiljno zainteresovaniran, ali na „Emiratima“ su odustali od daljnjih pregovora smatrajući da bi Martines radije igrao pod vođstvom svog bivšeg trenera u Ajaksu.

Na „Old Trafordu“ se još nadaju dovođenju Frenkija de Jonga iz Barselone, posebno nakon novih informacija koje stižu iz Katalonije. Klub je navodno pokušava Holanđaninu da smanji platu na šta igrač ne pristaje. Holanđanin želi da ostane na „Kamp Nou“, ali Barselona nema ništa protiv prodaje kako bi se namirila sredstva za nove igrače.

 

Source: SportKlub

Leave a Reply