Juve koji raduje – Pojačanja debitovala, klinci pogađali, Vlahović bez minuta!

You are currently viewing Juve koji raduje – Pojačanja debitovala, klinci pogađali, Vlahović bez minuta!

Ekipa Maksa Alegrija trijumfovala je nad meksičkom Gvadalaharom u prijateljskom susretu u Nevadi rezultatom 2:0, a u fokusu su bili debitantski nastupi trojice velikih pojačanja “bjankonera”.

Anhel Di Marija i Pol Pogba meč su otpočeli od početka i odigrali su prvo poluvreme, dok je Bremer nastupio u drugih 45 minuta tokom noći između petka i subote, po evropskom vremenu.

Argentinac je odmah ostavio sasvim dobar utisak, praktično je kreirao prvi gol pošto je posle njegovog kornera i odbijene lopte, Juve poveo golom Da Grake u 10. minutu.

To je bilo praktično sve od akcije u prvom delu igre, nastavak je doneo mnogo više prilika na obe strane, delimično i zbog odluke Alegrija da u drugom poluvremenu pruži priliku mnogim igračima koji predstojeće sezone neće imati veliku minutažu.

U takvoj konstelaciji snaga, lepo se snašao mladi Kompanjon koji je u 80. minutu postavio konačan rezultat.

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović je čitav meč presedeo na klupi, a pored njega u igru nisu ulazili ni Bonući, Mekeni i Pinsoljo.

Može li Juventus konačno do titule posle nekoliko godina posta? Teško je reći, ali ukoliko verujete u “bjankoneri”, AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 2.80.

Source: SportskeNet

Leave a Reply