Juve ruši svetski rekord, ovo su opcije u slučaju prodaje!

You are currently viewing Juve ruši svetski rekord, ovo su opcije u slučaju prodaje!

Matijs De Liht je sve bliži izlazu, Juventus je navodno odlučio da ga proda jer igrač ne želi da ostane, ali neće prihvatiti “kusur” iz Čelsija, osim ako nije u pitanju Timo Verner, uz keš od 70 miliona.

Za tako nešto su male šanse, pa, ako Čelsi isplati između 100 i 110 miliona Holanđanin može da ide.

Javnost je podeljena, naime neki smatraju da takvu ponudu Juve ne treba da odbije, drugi da ne mogu da nađu zamenu za De Lihta čija je klauzula oko 125 miliona evra, a ima ugovor na još dve godine.

Ako novac stigne iz Zapadnog Londona, kako će ga Juve trošiti?

Renoviraće odbranu, to je sigurno, trebalo bi da stignu dva štopera. Jedan iskusniji poput Kulibalija koji je teška meta, drugi bi bio neki igrač za duži period poput Brazilca Bremera iz Torina koji ima 25 godina. Osim njih dvojice imena koja se pominju su Gabrijel iz Arsenala, kao i Kimpembe iz PSŽ koji je po svemu sudeći preskup. Navodno su Parižani ponudili Kerera koji može da pokrije i mesto beka, ali Juve nije posebno zainteresovan za Nemca.

Podsetimo, ako ode De Liht, Alegri ostaje samo sa Bonućijem, Ruganijem (ako ostane, klub bi ga se rado rešio) i Danilom koji je ipak desni bek.

Novac zvuči primamljivo, ali ako ne nađu prava pojačanja u odbrani, sezona će već delovati izgubljeno na početku, jer nema više ni Kjelinija…

Source: SportskeNet

Leave a Reply