Karvaljo prešao iz Fulama u Liverpul, bez obeštećenja

You are currently viewing Karvaljo prešao iz Fulama u Liverpul, bez obeštećenja

Karvaljo je treće pojačanje Liverpula u letnjem prelaznom roku. Ugovor sa klubom sa „Enfild rouda“ su ranije potpisali Darvin Nunjez i Kalvin Remzi.

Dosadašnji fudbaler Fulama i mladi reprezentativac Portugalije Fabio Karvaljo, zvanično je potpisao ugovor sa Liverpulom, saopštio je engleski klub.

Karvaljo (19) je trebalo da početkom godine pređe u Liverpul, ali je transfer nije realizovan zbog papirologije. Portugalski fudbaler je stigao u klub sa „Enfilda“ bez obeštećenja.

Karvaljo je prošle sezone uz srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića imao ključnu ulogu u povratku Fulama u Premijer ligu. On je postigao 10 golova i zabeležio osam asistencija na 36 utakmica. Portugalac će u engleskom klubu nositi dres sa brojem 28.

– Karvaljo je igrač koji može da podigne stadion na noge. Imao je sjajnu sezonu u Fulamu, svestran je igrač, a svojom kreativnošću je opasnost za protivničke odbrane. Biće potrebno strpljenje, ali se radujem što ću raditi sa njim u Liverpulu – rekao je menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Source: SportKlub

Leave a Reply