Katalonci kipte od besa: Javite se, bar, na telefon…

You are currently viewing Katalonci kipte od besa: Javite se, bar, na telefon…

Rukovodstvo Bajerna iz Minhena prekinulo je sve kontakte sa Barselonom oko eventualnog transfera Roberta Levandovskog na “Kamp Nou”.

Nemački mediji prenose da čelnici katalonskog kluba danima ne mogu da stupe u kontakt sa kolegama iz Bajerna. U Barseloni su nezadovoljni stavom Bavaraca, koji ne žele da se jave na telefon kada zove spororski direktor španskog velikana Mateu Alemani.

Osim toga, navodi se, odnosi između Bajerna i menadžera Pinija Zahavija, koji zastupa poljskog reprezentativca, su prekinuti i daleko su od prijateljskih.

Barselona je navodno čak poslala ponudu u Minehn „Burofaksom“, nekom vrstom preporučene pošte koja se dostavlja preko španske pošte.

Levandowski je više puta po završetku prošle sezone rekao da ne želi više da igra za Bavarce i da godinu dana pre isteka ugovora želi da napusti klub, međutm, u Bajernu su odlučni da ga zadrže i već su odbili najmanje dve ponude sa „Kamp Nou“ stadiona.

Poljak je prošle sezone odigrao 46 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 50 golova uz sedam asistencija.

Bajern je nedavno angažovao Sadia Manea iz Liverpula, ali ne želi da se odrekne ni Levandovskog, koji je 2014. iz Borusije Dortmund došao u Minhen.

Source: SportKlub

Leave a Reply