Kin i Sones prognoziraju: Liverpul ili Siti?

You are currently viewing Kin i Sones prognoziraju: Liverpul ili Siti?

Konsultanti Skaj sporta, Roj Kin i Grejem Sones ne slažu se o tome ko će u predstojećoj sezoni osvojiti Premijer ligu – Liverpul ili Mančester siti. Očigledno se slažu po pitanju glavnih favorita.

Grejem Sones veruje da bi ekipa Jirgena Klopa mogla da bude šampion za sezonu 2022/23, dok Roj Kin smatra da će Mančester siti podići treći pehar zaredom.

„Verujem da će Liverpul i Siti biti glavni favoriti i ove sezone, ali treba uzeti u obzir i faktor promena u Čelsiju“, rekao je Sones.

„Ne verujem da će oni uspeti toliko da se približe. Možda će biti malo bolji nego prošle sezone, imaju kvalitet, ali mislim da će se o tituli odlučivati između Sitija i Liverpula“, odgovorio je Kin.

„Tu je i Mančester junajted, ali pitanje je kako će sve to izgledati. Novi mendžer će sigurno imati dovoljno novca na raspolaganju, ali otišlo je četiri – pet važnih iskusnih igrača i mislim da bi to zapravo moglo da bude dobro. Ali, ne vidim da će Junajted moći da se umeša u borbu Liverpula i Sitija, ne još uvek“, dodao je Kin.

„Mislim da će Liverpul da osvoji. Prošle godine su bili tako blizu“, zaključio je Sones.

„Mančester siti. Briljantni igrači, svi su očigledno napredovali, imaju sada i neverovatnog napadača i jednog od najboljih menadžera na svetu u Gvardioli“, bio je Kinov zaključak.

Source: SportKlub

Leave a Reply