Kingsli Koman govori o strahu od srčane aritmije

You are currently viewing Kingsli Koman govori o strahu od srčane aritmije

Kingsli Koman kaže da je procedura kojoj je bio podvrgnut u septembru da bi ispravio srčanu aritmiju otklonila zabrinutost da bi mogao da nastavi da igra na vrhunskom nivou.

Ovaj 25-godišnjak se požalio na nedostatak daha tokom treninga Bajerna iz Minhena i prebačen je u bolnicu na dalju procenu.

Tamo su testovi pokazali da je Koman imao nepravilan rad srca, što u suštini znači da su električni signali koji koordiniraju otkucaje srca ili izazivali prebrzo ili presporo. U Comanovom slučaju, to je bio prvi slucaj.

Napadač Barselone Serhio Aguero nedavno se susreo sa sličnim simptomima, a lekari su proglasili Argentinca van igre na najmanje tri meseca jer žele da ga drže pod nadzorom. Koman je u međuvremenu operisan kako bi omogućio dugotrajno praćenje EKG-a.

Govoreći o svom stanju, Koman je otkrio Telefutu da je u početku bio zabrinut šta će operacija značiti za njegovu karijeru, ali sada ima punu veru da će moći da deluje bolje nego ikada.

“Bila je to srčana aritmija, pustiću vas da pogledate na Guglu”, rekao je Koman. „Prošlo je malo vremena da se pogoršalo, bilo je malih napada, malih trenutaka kada sam mnogo brže ostajao bez daha.”

„Mislio sam da će biti veoma komplikovano da nastavim tako da igram, ali na kraju je sve u redu, ide još bolje nego ranije.”

Koman

Koman je pokazao dobru formu za Bajern otkako se vratio u akciju, a takođe mu je dao novu ulogu Didije Dešam u reprezentaciji Francuske. Protiv Kazahstana, Koman je bio raspoređen na poziciji desnog beka u ubedljivoj pobedi od 8-0 – pozicija za koju kaže da može da igra uprkos tome što nije prirodni defanzivac.

“Rekao sam mu da mogu. U mom klubu malo sam evoluirao u istoj poziciji sa loptom i prvi put je prošlo veoma dobro.”

„U defanzivi nisam najjači, za ofanzivca branim najbolje što mogu. Ono što je sigurno je da ovo nije moja najbolja pozicija.

Koman

Pobeda Francuske je zapečatila njihovo mesto na Svetskom prvenstvu 2022. u Kataru, omogućavajući Komanu da se raduje

„Snu iz detinjstva koji još nisam imao priliku da ostvarim“.

Koman

Kingsli Koman rođen je 13. juna 1996. u Parizu.

Njegova prirodna pozicija je krilni igrač. Igra u Bundesligi u Мinhenskom Bajernu.

Počeo je u akademiji PSŽ-a odakle je prešao u Juventus. U avgustu 2015. prelazi u Minhenski Bajern, sa kojim je 6 puta osvojio Bundesligu, tri puta osvojio kup, isto toliko Superkupa i jednom osvojio UEFA Superkup. u sezoni 2009-2020 osvojio je Ligu šampiona i postigao pobedonosni gol u finalu protiv PSŽ-a.

Ove sezone Koman ima 6 nastupa u Bundesligi. Na njegovom kontu ima gola. Јedan protiv Union Berlina u gostima, a drugi protiv Hofenhajma kod kuće.

Нjegova trenutna tržišna cena je €55.00 mil.

Zanimljiva je činjenica da je kao profesionalni fudbaler uvek šampion sa svojim klubom.

Leave a Reply