Klop: Kritikuju Nunjeza? Smešno, dobar je i biće još bolji!

You are currently viewing Klop: Kritikuju Nunjeza? Smešno, dobar je i biće još bolji!

Fudbaleri Liverpula u subotu su pobedom 3:1 nad Mančester Sitijem u Komjuniti šildu stigli do prvog trofeja u sezoni, a bitnu ulogu u osvajanju pehara imalo je i veliko pojačanje „Redsa“ u tekućem prelaznom roku – Darvin Nunjez. Njegovom igrom veoma je zadovoljan bio menadžer ekipe Jirgen Klop.

Nunjez je gol postigao u četvrtom minutu sudijske nadoknade posle centaršuta Endrua Robertsa.

„Nunjez je bio dobar, zaista dobar. Jasno je da će biti sve bolji kako vreme bude odmicalo“, kazao je posle meča Jirgen Klop, a potom se osvrnuo na kritike koje je Nunjez dobio tokom pripremnog perioda zbog igre na nekim od prijateljskih utakmica.

„Živimo u doba u kojem svako može da vas osudi na prvi pogled. To ne pomaže nikome, ali se događa konstantno. Na početku pripremnog perioda nije bio ni blizu potrebnog nivoa fizičke spreme. Mi smo mu često slali lopte, a on je u tim trenucima posle treće bio potpuno iscrpljen. Smešno je što moramo da slušamo takve komentare, ali on je sjajno reagovao na te priče. Strpljivi smo kada je Darvin u pitanju i svesni smo da može mnogo toga dobrog da ostvari u našem timu“, rekao je nemački stručnjak.

Nunjez je prethodne dve sezone igrao za Benfiju, a Liverpul je za njega platio obeštećenje od 75 miliona dolara uz dodatnih 25 miliona u bonusima u slučaju da budu ispunjeni kriterijumi.

Prvu utakmicu u novoj sezoni Premijer lige Liverpul igra šestog avgusta u gostima protiv Fulama.

Source: SportKlub

Leave a Reply