Levandovski: Vratiću se da se oprostim kako dolikuje

You are currently viewing Levandovski: Vratiću se da se oprostim kako dolikuje

Jedna transfer saga je završena. Robert Levandovski više nije fudbaler Bajerna. Minutima se verovatno meri vreme koje je ostalo do potvrde Barselone da je ugovor potpisan.

„Dali smo Levandovskom dozvolu da ode. Dobro znamo šta sve dugujemo Robertu, ali i ranije su vrhunski igrači napuštali Bajern i svet se ni tada nije raspao. Upravo suprotno, često smo bili još uspešniji“, poručio je Oliver Kan.

Bajern je u međuvremenu, pred punim tribinama, predstavio tim za sezonu 2022/23. do čijeg je početka ostalo manje od mesec dana. A konačno se oglasio i sam Levandovski.

„Vratiću se da se oprostim sa svima u klubu kako i dolikuje. Danas nisam imao vremena. Ne mogu da zaboravim da sam u Minhenu proveo osam nezaboravnih godina i da mi je bilo veoma lepo. Uskoro polećem, ali ću se posle trening kampa vratiti da kažem zbogom i kako treba organizujem neke stvari“, rekao je poljski reprezentativac za Skaj sport.

„Momcima sam rekao zbogom na terenu. Nisam bio zabrinut da ću se povrediti na treningu. Nekada to može da vam se desi i kada ste kod kuće, a ja sam želeo da ostanem spreman“, zaključio je.

Levandovski će se Barseloni pridružiti u Majamiju nakon što je Bajern prihvatio ponudu vrednu 45 miliona evra, plus pet dodatnih miliona u raznim bonusima.

Source: SportKlub

Leave a Reply