„Levandovski želi da dokaže da je bolji od Benzeme“

You are currently viewing „Levandovski želi da dokaže da je bolji od Benzeme“

Nekadašnji agent Roberta Levandovskog Cezari Kučarski istakao je da je plan poljskog golgetera oduvek bio da karijeru u nekom momentu nastavi u Španiji.

Levandovski želi da zaigra u Barseloni, a Bajern se sa tim navodno složio i odredio sumu na ime obeštećenja od 60 miliona evra.

„Levandovski hoće da dokaže da je bolji od Benzeme. To je jedan od razloga zbog kojih želi da pređe u Barsu“, istakao je Kučarski u Intervjuu za Kadena SER.

Benzema, koji je najbolji strelac Lige šampiona u minuloj sezoni, favorit je za osvajanje Zlatne lopte, a u slučaju prelaska u La Ligu, Leva bi mu bio direktan konkurent.

“Levandovski nema snove, za njega je fudbal profesija i on je veoma temeljan i predan poslu. Real i Barselona su na istom nivou“.

Bavarci 12. jula očekuju svog napadača na startu priprema, a on se po svoj prilici nada da će njegov transfer do tada biti realizovan.

„Barselona i Levadovski će se boriti da izdejstvuju transfer. Verujem da će Leva potpisati za Barselonu, sasvim je moguće“.

Kučarski smatra da će Poljak ipak morati da izvrši određen pritisak na Bavarce kako bi ga pustili da ode.

„Čelnici Bajerna znaju da on želi da ode u Španiju. Njegov plan je oduvek bio Nemačka, potom Španija i na kraju karijere Sjedinjene Države“.

Source: SportKlub

Leave a Reply