Luis Suarez neće u River nakon ispadanja od Veleza

You are currently viewing Luis Suarez neće u River nakon ispadanja od Veleza

Proslavljeni Urugvajac Luis Suarez je nakon eliminacije iz Kopa Libertadoresa odlučio je da ne prihvati ponudu River Plate.

Krajem juna je objavljeno da je slavni argentinski klub ponudio 35-godišnjem Urugvajcu odličan ugovor sa platom od tri miliona evra godišnje.

„Pre mesec i po dana sam rekao da neću da napuštam Evropu, ali je River Plata bila veoma uporna, tako da mi se ukazala prilika da se preselim. Pokazali su veliku želju, vidite da vas tim voli, a igračima to treba. Stvarno sam želeo da se pridružim River Plati i takmičim se u Kopa Liberdatoresu. Na žalost,  ispali su i šansa je nestala“, preneli su argentinski mediji izjavu Urugvajca.

River Plata je u noći između srede i četvrtka odigrao nerešeno u revanšu 1/8 finala Kupa Libertadores protiv Veles Sarsfilda (0:0) i ispala iz daljeg takmičenja jer je u prvoj utakmici poražena sa 1:0.

Luis Suarez je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u Atletiko Madridu. Prošle sezone je za ovaj klub odigrao 45 utakmica u svim takmičenjima i postigao 13 golova.

 

Source: SportKlub

Leave a Reply