Maldinijev spisak želja: Zijeh, tandem Briža…

You are currently viewing Maldinijev spisak želja: Zijeh, tandem Briža…

Produžio je Maldini ugovor sa Milanom i sada može da krene u realizaciju transfer strategije. Već u planu ima neke igra

Milan je ostao bez Botmana, Sančesa i Fernandesa, koji su bili mete dok još Maldini nije produžio ugovor. Sada je Maldini tu i spreman u punom kapacitetu da sprovodi prelazni rok. A naravno da ima svoju listu želja.

Prvi na listi je Hakim Zijeh. Marokanski ofanzivac trenutno je u Čelsiju, ali nije u planovima Tomasa Tuhela. On je prioritet sada, pošto može da pokriva dve najranjivije pozicije u Milanu, centralnog ofanzivnog igrača i desno krilo.

Pregovori su već poodmakli i čini se da je dogovor blizu. Navodno utanačena je pozajmica uz obavezan otkup, a samo je razlika u pet miliona. Milan je spreman da obavezan otkup iznosi 25 miliona, a Čelsi želi 30 miliona evra.

Dosta se razmišlja i Asensiju, koji je višak u Realu, a za godinu dana mu ističe ugovor. Mada, procene su takve da, ako Zijeh dođe, Maldini neće u ovom prelaznom roku juriti Asensija. Mnogo je zainteresovaniji za mlade zvezde Briža Šarla de Ketelara i Nou Langa.

Milan navodno pregovara sa Paulo Dibalom, ali nisu na San Siru najraspoloženiji da mu izlaze u susret sa visinom plate. Dibala traži sedam miliona, Milan nudi četiri, mada bi možda kompenzovao tu razliku bonusom za potpis i ostalim bonusima. Maldiniju su takođe zanimljive opcije Franko Aćerbi i Abdu Dijalo.

Source: SportKlub

Leave a Reply