Mane: Salah i ja nismo rivali

You are currently viewing Mane: Salah i ja nismo rivali

Senegalac Sadio Mane i Egipćanin Mohamed Salah godinama su činili ubojiti ofanzivni dvojac engleskog Liverpula, a u međuvremenu su izrasli u dvojicu najboljih afričkih fudbalera današnjice. Međutim, u budućnosti neće biti saigrači jer je Mane od ovog leta fudbaler Bajerna, a novinare je zanimalo da li Mane percipira Salaha kao svog rivala.

Dvojica fudbalera su predvodili svoje nacionalne selekcije u finalu Afričkog kupa nacija, na kojem je Maneov Senegal došao do trofeja. Nedavno je objavljeno i da je Mane najbolji afrički fudbaler za proteklu sezonu.

„Iskreno, ne mislim da sa bilo kojim fudbalerom imam rivalitet. Mo i ja imamo dobar odnos, dopisujemo se. Mislim da mediji uvek pokušavaju da pogoršaju situaciju. Kada igram u nekom klubu, ja sa svima uspostavim dobar odnos, to možete da pitate svakoga sa kim sam igrao“, izjavio je 30-godišnji Sadio Mane.

Mane i Salah su u crvenom dresu Liverpula igrali zajedno od 2017. godine, kada je Egipćanin stigao iz Rome u tim Jirgena Klopa. Mane je godinu dana ranije doputovao na sever Engleske iz Sautemptona.

Source: SportKlub

Leave a Reply