Milanov ples u Marseju – Lazetić umalo pogodio, naivni Ture zabrinuo Tudora

You are currently viewing Milanov ples u Marseju – Lazetić umalo pogodio, naivni Ture zabrinuo Tudora

U pripremnoj utakmici pred početak nove sezone, fudbaleri Milana savladali su Olimpik u Marseju rezultatom 2:0.

Generalna proba francuske ekipe nije prošla kako je planirano, puleni Igora Tudora mučili su se od samog početka meča, imali tek jedan šut ka golu Manjana, da bi tek u drugom poluvremenu zaigrali nešto bolje.

Sve do isključenja naivnog Turea.

No, vratimo se na početak, manje od pola sata igre bilo je potrebno Milanu da stekne nenadoknadivu prednost zahvajujući golovima Mesijasa u 11. i Žirua u 28. minutu.

Brazilac je u prijemu lopte izbacio čuvara i prezicnim udarcem savladao Rubena Blanka, da bi kasnije učestvovao u drugom golu kao asistent Žiruu kojem nije bilo teško da zatrese mrežu.

Olimpik je zaigrao nešto bolje sredinom drugog poluvremena, ali je isključenje Turea u 77. minutu (dva žuta kartona u razmaku od dva minuta) poremetilo planove domaćina.

Svoje minute dobio je i Marko Lazetić, Zvezdino dete je ušlo umesto Žirua u 83. minutu i bio blizu pogotka kada je njegov udarac skrenuo Bruno.

Stefano Pioli može biti zadovoljan kako na šta igra njegove ekipe liči dve nedelje pred početak sezone, dok se Tudoru neubedljivo izdanje Marseja sedan dana pred start Lige 1 definitivno neće dopasti.

Source: SportskeNet

Leave a Reply