Milanu ponuđenu Vajnaldum i Fekir

You are currently viewing Milanu ponuđenu Vajnaldum i Fekir

Živo je u Milanu kada je prelazni rok u pitanju. Makar onaj deo oko spekulacija, dovođenja u vezu sa raznim igračima, pošto nema previše konkretnih i odrađenih poslova.

Ako je suditi po medijima Milan se u ovom trenutku najviše bavi realizacijom transfera Šarla de Ketelara, i realizacijom pozajmice Hakima Zijeha. Oko Renata Sančesa bilo je mnogo mrcvarenja, a čini se da je on sada veoma blizu Pari Sen Žermenu.

Šampion Francuske na neki način želi Milanu da kompenzuje gubitak. I to tako što im nudi na pozajmicu Vajnalduma. Ono što je glavni problem kod reprezentativca Holandije je njegova ogromna plata od 11 miliona evra, koju Milan sigurno, sa politikom koju vodi, ne može niti ima nameru da servisira. Navodno bi PSŽ preuzeo na sebe polovinu plate, samo da vezisti vidi leđa i otvori mesto za Sančesa.

Kako posao oko Zijeha još nije finiširan, tu situaciju pokušavaju da iskoriste razni zastupnici. Tako su predstavnici Nabila Fekira kontaktirali Maldinija oko potencijalnog transfera. Iako ofanzivni vezni može da pokrije deficitarne pozicije u Milanu, ono što u ovom trenutku predstavlja veliku prepreku je obeštećenje. Betis želi 35 miliona evra, što je ozbiljan izazov za Milan, s obzirom da je transfer budžet šampiona Italije u ovom prelaznom roku oko 50 miliona evra.

Source: SportKlub

Leave a Reply