Nastavak problema za Dibalu: Inter nudi sada druge uslove

You are currently viewing Nastavak problema za Dibalu: Inter nudi sada druge uslove


Napustio je Paulo Dibala ovog leta Juventus nakon što nije uspeo da se dogovori sa upravom oko nastavka saradnje. Najveći problem u pregovorima očekivano bio je novac – fudbaler je tražio godišnju platu od 10.000.000 evra, a kako to u Torinu nisu želeli da mu daju, mislio je da će olako dobiti u drugom klubu. Međutim, pregovori sa drugim klubovima idu daleko teže od onoga što je očekivao.

Pisalo se da je njegov transfer u Inter skoro već završena stvar, a onda je uprava milanskog kluba odlučila da promeni uslove koje mu nudi. Ne zna se tačno kolika plata mu je ponuđena, ali zna se dužina ugovora, što je njega i njegove agente prilično razbesnelo.

Naime, umesto četvrorogodišnjeg ugovora o kome je probitno bilo reči, čelnici Intera su odlučili da mu ponude ugovor na godinu dana sa mogućnosti da se produži na još tri.

Razlog ove odluke su česte povrede koje su pratile Dibalu, pa nijedan klub ne želi da daje ogroman novac fudbaleru na koga neće moći uvek da računa. Zato žele da vide prvo jednu sezonu kako će se snaći.

Fudbaleru se ova ponuda ne dopada, pa je počeo da pregovara i sa Mančester Junajtedom, ali ni taj transfer za sada nije blizu realizacije.

Source: SportKlub

Leave a Reply