„Ne znam šta će Kostić u Juveu? Ovde će uvek biti poštovan“

You are currently viewing „Ne znam šta će Kostić u Juveu? Ovde će uvek biti poštovan“

Filip Kostić i dalje nije rešio pitanje gde će igrati naredne sezone. Na stolu je ponuda Juventusa, ali i Ajntrahta oko novog ugovora. Predsednik kluba iz Frankfurta Peter Fišer veruje u ostanak reprezentativca Srbije.

– Navijači ga vole, kao i naši klupski partneri i sponzori. U našem klubu je postao najbolji igrač Lige Evrope prethodne sezone. Dobio je tu čast, to priznanje. Bez obzira gde će nastaviti da igra, Kostić će ostati poštovan i voljen – rekao je Fišer.

Ajntraht je spreman da poboljša sadašnji ugovor Kostiću, ali i dalje je na stolu ponuda Juventusa. Ipak, prvi čovek kluba iz Frankfurta misli da Kostiću prelazak u Torinu ne bi odgovarao.

– Ne znam šta bi tražio u Juventusu, pogotovo što je došao Di Marija koji je došao na njegovu poziciju. Jedino ako Kostić želi da ga gleda s tribina. Verujem, imam jak osećaj da će on ostati kod nas. Uvek sam govorio da, pored ostalog, Filip može da uđe u bilo koji pab u Frankfurtu i nigde neće platiti piće.

Utakmice Bundeslige možete da pratite na Sport Klubu uz SBB ukoliko još niste korisnik SBB usluga – put EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaves u narednih 30 dana.

Source: SportKlub

Leave a Reply