Nema zime za Milaniste: Maldini i Masara još tri godine

You are currently viewing Nema zime za Milaniste: Maldini i Masara još tri godine

Paolo Maldini i Riki Masara produžili su vernost Milanu. U danu kada su im isticali ugovori postigli su dogovor sa novim vlasnicima i stavili paraf, da nastave posao koji su uspešno obavljali prethodnih sezona.

Nije merkato krenuo željenim putem, bar iz vizure Milanovih navijača. Ali poslednjih para dana definitivno se mogu smatrati uspešnim. Prvo je na San Siro došlo prvo pojačanje Divok Origi, a sada su ugovor produžili direktori Paolo Maldini i Riki Masara.

Njih dvojica bi trebalo da ostanu do 2025. a mnogi ih smatraju najzaslužnijima za povratak Skudeta. U trenutku kada je Eliot tražio da se sprovodi politika štednje, direktorski tandem dovijao se da ojača ekipu na razne načine. Dovođeni su igrači na pozajmice sa opcijom otkupa, investiralo se u mlade i nedovoljno afirmisane igrače. Na kraju, ispostavilo se da je odrađen vrhunski posao i Milan posle 11 godina osvojio Skudeto.

Sada će biti zanimljivo videti kako će se snaći u ovom prelaznom roku. Već su tri igrača, za koja se Milan interesovao, Botman, Sančes i Fernandes izmakli. Navodno imaju budžet od samo 50 miliona evra. Ali moguće da njihov potpis ugovora znači i garancije o malo većoj svoti.

Source: SportKlub

Leave a Reply