Nikolato: ‘Nemoguće zameniti Tonali’

You are currently viewing Nikolato: ‘Nemoguće zameniti Tonali’

Talijanski trener do 21 godine Paolo Nikolato očekuje da će Republika Irska igrati „grubo“ i upozorava da je „nemoguće zameniti“ Sandra Tonalija.

Utakmica počinje u petak u 17.30 na stadionu Talah u Dablinu.

Azuri imaju 10 bodova iz četiri utakmice, iz Švedske 11 bodova iz pet mečeva, dok Republika Irska posle četiri utakmice ima sedam bodova.

„Imamo jasnu predstavu o načinu na koji Irska igra, oni su takmičarski tim, sa velikim intenzitetom, sposobni da igraju grubo. Volimo da igramo kvalitetnije, ali nisam siguran da ćemo moći u ovoj situaciji.”

„To je više delikatan meč za Irsku nego za nas. Ako ne dobiju pozitivan rezultat, onda je to verovatno to za njihove nade u kvalifikacijama. Očekujem vrstu odlučnosti koja će nam praviti probleme.”

„Tonalija je nemoguće zameniti, tako da ćemo pokušati da radimo i razvijamo drugu dinamiku kako bismo nadoknadili njegovo odsustvo.”

„Ne smemo da mislimo da je ovo kažnjavanje, jer ovo treba da vidimo kao priliku da vidimo druge igrače u akciji. Naravno, ne možemo očekivati da će odmah biti na istom nivou kao Tonali.”

Nikolato

Sandro Tonali je rođen 8. maja 2000. godine.

Visok je 1,81 m, a njegova prirodna pozicija je defanzivni vezni.

Rođen je u Lodiju.
Lodi je grad i opština u Lombardiji, severna Italija, prvenstveno na zapadnoj obali reke Ada. To je glavni grad provincije Lodi.

Ove sezone u Seriji A odigrao je 12 mečeva, u kojima je postigao dva gola i upisao 2 asistencije. Odigrao je 4 utakmice u Ligi šampiona i nije postigao gol ili asistirao.

Image Source

Leave a Reply