Noćna mora Metjua Hopea sa Majorke: Vidite svoje saigrače kako se smeju, a ne znate zašto

You are currently viewing Noćna mora Metjua Hopea sa Majorke: Vidite svoje saigrače kako se smeju, a ne znate zašto

Real Majorka je prošlog leta doneo odluku da plati 3,5 miliona evra Metjuu Hopeu, ali američki napadač do sada nije uspeo da se prilagodi životu u Španiji od prelaska iz Šalkea.

Ovaj 20-godišnjak ima ugovor u klubu do 2025. godine, ali je do sada mogao da odigra dva nastupa za Majorku, provodeći ukupno 89 minuta na terenu, ali već ima jednu asistenciju u svom imenu.

Problemi sa španskim

Hope je do sada odigrao treći najmanje minuta u timu, samo iza povređenog Antonija Ralja i trećeg golmana Lea Romana, a trener Majorke Luis Garsija Plasa je govorio o Amerikančevim borbama kada je u pitanju španski jezik.

On je dečak koji je u procesu adaptacije i učenja španskog. On pohađa časove.”

„Sa njim pričam na engleskom, ali sa grupom na španskom. Na kraju Metju propušta mnogo stvari, ne samo fudbal, već i integracije. Vidite svoje saigrače kako se smeju i ne znate čemu se smeju.”

“Njegovi fizički podaci su veoma dobri u smislu njegovog prolaza, intenziteta i brzine rada. On je veoma dinamičan momak.”

Garsija Plaza

Sada, pored nedostatka prilika na terenu, Hoppe je sada zadobio povredu mišića zbog koje će ostati van terena nekoliko nedelja.

Uprkos nedostatku vremena za igru na Majorci, muška reprezentacija SAD ga je ipak pozvala. Međutim, ova povreda znači da Hope neće moći da doprinese u njihovim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Meksika i Jamajke.

Hoće li otići na pozajmicu u januaru?

Hopeov nedostatak minuta na Majorci mogao bi da ga dovede na pozajmicu u januaru. Dok je Amerikanac jasno stavio do znanja da je srećan na ostrvu i da se polako prilagođava životu tamo, postoji neizvesnost oko njegove budućnosti.

Veruje se da će Majorka pokušati da dovede centralnog beka u januaru i, kako bi oslobodio mesto u timu. Hopeu bi moglo biti dozvoljeno da ode na pozajmicu i igra regularniji fudbal negde drugde.

Image Source

Leave a Reply