Obrt: Juventus završio Bremera Interu ispred nosa

You are currently viewing Obrt: Juventus završio Bremera Interu ispred nosa

Želeo je Inter Brazilca Bremera. Međutim, Torino je dugo čekao neroazure, a to je iskoristio Juventus koji je obezbedio veliko pojačanje.

Inter kapariše igrače, drugi ih uzimaju. Tako može da se opiše aktivnost neroazura u ovom prelaznom roku. Inter je uspeo da završi Mhitarjana, Onanu i Lukakua, ali ostao je bez velikih želja Dibale i Želsona Bremera.

Dibali nisu vicešampioni Italije želeli da izađu u susret kada je plata u pitanju, a kako je Roma ponudila više Argentinac je otišao u Večni grad. Što se tiče Brazilca, on je poput Dibale navodno govorio da ga interesuje samo Inter. Ali ovog puta milanski klub je čekao da se reši situacija sa Škrinijarom i da ta sredstva preusmeri Torinu za dovođenje najboljeg štopera Serije A prošle sezone.

Juventus je bio brži. On je već prodao Matajsa de Lihta i od tih para Torinu je ponudio ono što se ne odbija. Na kraju obštećenje za Bremera iznosi 40 miliona evra, a uz bonuse moguće je da bude i 50 miliona evra. To je znatno više od onoga što je Inter nudio, tako da je igrač završio u Torinu.

Ne zna se još dužina ugovora ali se zna da je godišnja plata pet miliona evra.

Source: SportKlub

Leave a Reply