„Odbili smo veliku ponudu iz Engleske za Milenkovića“

You are currently viewing „Odbili smo veliku ponudu iz Engleske za Milenkovića“


Sportski direktor Fiorentine Danijele Prade u razgovoru za italijanske medije rekao je da je Luka Jović blizu dolaska, ali da njegov transfer još nije gotov. Takođe je govorio i o budućnosti još jednog srpskog fudbalera.

Naime, mediji su objavili da je dolazak Jovića dogovoren, da će sa klubom iz Toskane potpisati ugovor do leta 2024. godine, uz mogućnost da ostane još dve godine.

Kočnica u pregovora o pozajmici bila je Jovićeva plata u prestonici Španije, ali su tri strane na kraju postigle dogovor i Srbin će u ljubičastom dresu pokušati da „oživi“ karijeru“.

Madriđani će imati udeo od prodaje Jovića od 50 odsto od narednog transfera Fiorentine.

Međutim, Prade je rekao da je taj trasnfer blizu realizaciji, ali da nije gotov.

„Jović je fudbaler koji nam se dopada, ali uzimajući u obzir prethodno iskustvo, ne bih ništa govorio dok sve ne bude gotovo, a do se neće desiti sigurno naredna dva-tri dana kao što kažete“, rekao je Prade, pa potom prokomentarisao i mogući odlazak Nikole Milenkovića, koga ovih dana najviše povezuju sa Interom.

„Što se tiče Milenkovića za njega smo već odbili jednu veliku ponudu iz Premijer lige, ali to ne znači da ćemo mu stati na put i ka sledećoj unosnoj ponudi ukoliko bude želeo da napusti klub“, poručio je Prade.

Source: SportKlub

Leave a Reply