Oni koji su imali problem u Francuskoj, besplatno na Enfild

You are currently viewing Oni koji su imali problem u Francuskoj, besplatno na Enfild

Liverpul je navijačima koji su se našli usred haosa na finalu Lige šampiona i koji nisu mogli da gledaju taj meč ponudio mogućnost da besplatno na Enfildu gledaju prijateljski duel sa Strazburom.

Više od 9.000 pismenih svedočenja stiglo je na adresu Liverpula nakon celog haosa koji se dogodio uoči i nakon finala Lige šampiona u Francuskoj.

Među onima kojima je rečeno da nemaju ispravne ulaznice, ali i onima koji zbog haosa nisu ni stigli do stadiona bio je i veći broj dece, a Liverpul je nakon svega na oko 550 adresa uputio poziv za besplatan dolazak na Enfild na prijateljski meč sa Strazburom.

Posebno je naglašeno da će specijalno mesto imati deca – kako bi što lakše prebrodila traumu i lakše u budućnosti dolazila na mečeve.

„Svesni smo težine i neprijatnosti situacije u kojoj su se našli naši navijači koji su samo želeli da gledaju utakmicu. Scene kojima ste prisustvovali pre, tokom i posle meča dugo će nam svima ostati u pamćenju iz pogrešnih razloga.

Svesni smo i da je veliki broj dece prošao kroz to teško iskustvo i svesni smo negativnog uticaja koji to može da ima na njihovu želju da ubuduće posećuju utakmice.

Nadamo se da ćete vi i vaše dete, uz obezbeđen poseban komfor i uz sva uveravanja da će svi biti bezbedni, posle ovog iskustva biti sigurni u svoju želju da dolazite na utakmice i kod kuće i na gostovanjima i ubuduće“, navedeno je između ostalog u pismu koje je iz Liverpula dobio svako od navijača ko je na finale Lige šampiona išao sa detetom.

Liverpul će ugostiti Strazbur 31. jula.

Source: SportKlub

Leave a Reply