Ovih Čelsijevih jedanaest bi bili TIMČINA! Da li i dovoljno dobri za titulu?

You are currently viewing Ovih Čelsijevih jedanaest bi bili TIMČINA! Da li i dovoljno dobri za titulu?

Amerikanci misle ozbiljno, novi Čelsi bi mogao da bude veoma moćan, ako Ted Beli ispuni obećanja. 

Naime, izvesno je da stiže Sterling, a po svemu sudeći, ako Barselona ne pokvari posao, kupiće i Rafinju iz Lidsa, njih dvojica bi trebalo da sa Havercom čine udarnu trojku u napadu.

Lukaku je otišao, Čelsi pokušava da ubaci Vernera u sporazum oko De Lihta, ili Pulišića svejedno, a u isto vreme bi poslali i Zijeha u Seriju A, u Milan. 

Napad je praktično formiran, a najveća nepoznanica je odbrana. Otišao je Ridiger, Kristensen će se preseliti u Barselonu, ostaje Tijago Silva, ali moraće da dovedu dva štopera. Jedan je Ake iz Mančester Sitija, drugi De Liht ili Kunde. Juventus traži 120 miliona, ili 70 miliona i Vernera za Holanđanina, Čelsi za sada to ne namerava da plati. Moguće je da se klubovi dogovore, da stigne i kapiten Holandije, ali i Kunde iz Sevilje koji je meta već nekoliko prelaznih rokova. U tom slučaju ne bi dovodili Akea. 

Desno je Ris-Džejms neupitan, a levo oporavljeni Čilvel, jer Markos Alonso takođe treba da napusti klub.

U sredini Kante ostaje, kao lider tima, tu je i Kovačić, a Tuhel će nekako morati da nađe mesto za Maunta. 

Dosta ekipa je zainteresovano za Loftus Čika i Emersona Palmijerija, možda oni mogu da budu kusur u nekom transferu, ali Tuhelu je potrebna i duga klupa. Igrači koji se vraćaju sa pozajmica, Albanac Broja i sjajni Konor Galaher bi mogli da dobiju šansu da se pokažu…

Sastav bi mogao da izgleda ovako:

Mendi,
De Liht, Tijago Silva, Kunde (Ake)
Džejms, Kovačić, Kante, Čilvel,
Sterling, Haverc, Maunt (Rafinja).

Da li je dovoljno da se uključe u borbu za titulu? 

Source: SportskeNet

Leave a Reply