Pa zar je moguće?I Inter Dibali pokušava da napravi isto što mu je učinio Juventus!?

You are currently viewing Pa zar je moguće?I Inter Dibali pokušava da napravi isto što mu je učinio Juventus!?

Već smo rekli, Paulo Dibala nema rešenje.

Italijanski mediji otkrili su da je Inter postupio kao Juventus, što čitavu priču dovodi na potpuno drugi nivo.

Naime, Juventus je, iako je bio dogovoren ugovor od deset miliona po sezoni, posle Dibalinih povreda, ali i promene u klupskom kursu, smanjenja budžeta za plate, promenio uslove, više od dva miliona spakovao u bonuse, što je iznerviralo Argentinca i pregovori su propali.

Oprostio se od kluba posle sedam godina, pregovara sa Interom, ali sada je objektivno daleko od prelaska na “Meacu”.

Gde je problem?

Pa u istoj stvari, Inter je ponudio nešto drugo od prvobitnog ugovora. Naime, oni su umesto četiri godine sada pokušali da promene dogovor, da ugovor bude na sezonu, sa opcijom produžetka još tri. Namera jasna, da se obezbede ako Dibala nastavi da se povređuje kao u Juventusu i izbegnu da mu plaćaju 6.5 miliona po sezoni plus bonuse, četiri sezone., na kraju ugovora imao bi 32 godine.

Sada je dogovor daleko, priča se da se “La Hoja” okrenuo drugim opcijama kojih baš i nema. Priča o Romi nije realna, plus “Vučica” ne igra Ligu šampiona. Pominjan je Mančester Junajted, ako ode Ronaldo, od Barselone i Atletika nema ništa. Jasno je da Dibala neće ostati bez kluba, ali za sada stvari ne stoje dobro kada je njegova sledeća stanica u pitanju, tačnije, malo je timova koji mogu da plate ono što Argentinac traži.

Sigurno da bi neki od manjih klubova PL mogao da zaigra na kartu novca, ne samo Njukasl, ali je pitanje koliko je igrač motivisan da ode na ostrvo, pogotovo u tim bez nekog pedigrea. On bi najradije ostao u Italiji…

Source: SportskeNet

Leave a Reply