Pojavio se Ronaldo, sa njim Mendeš, pa je stigao i ser Aleks! Kakva je sudbina Portugalca?

You are currently viewing Pojavio se Ronaldo, sa njim Mendeš, pa je stigao i ser Aleks! Kakva je sudbina Portugalca?

Kristijano Ronaldo se konačno pojavio na treningu Mančester junajteda, a prethodno je imao razgovor sa upravom kluba. 

Stigao je jutros u svom Bentliju vrednom oko 200 hiljada evra, sa njim je bio i Horhe Mendeš, njegov superagent, a usledili su razgovori sa Erikom Ten Hagom i sa upravom kluba. 

Želja Kristijana Ronalda nije sporna, želi da igra Ligu šampiona i Mančester junajted mu to ne može priuštiti, a klub koji možda može jeste Atletiko Madrid, nakon što su ga odbili Pari Sen Žermen i Bajern. 

Klub i dalje ima svoj stav, Ronaldo nije na prodaju, ali postoji mogućnost pozajmice o kom smo vam pisali jutros.

Jedan od bitnijih ljudi u upravi kluba Mančester junajteda jeste i Ričard Arnold koji je pokušavao da ubedi Ronalda da ostane, a Mendeš je izjavio kako je impresioniran Arnoldovim pristupom problemu. Sa druge strane, to nikako ne znači da će Mendeš prestati za potragom kada je u pitanju novi klub Portugalca. 

Ipak, najbitnija ličnost na današnjem sastanku bio je – ser Aleks Ferguson ostaće pitanje koliko on može i želi da utiče na Kristijana Ronalda da ostane u klubu.

Neverovatno zvuči, ali Kristijano Ronaldo nikada u svojoj karijeri nije igrao Ligu Evrope i nema nameru da to čini sada u ovim godinama, a mnogi će njegov ostanak u Junajtedu doživeti kao veliki poraz…

Source: SportskeNet

Leave a Reply