Policija se izvinila Bakajoku zbog pretresa (VIDEO)

You are currently viewing Policija se izvinila Bakajoku zbog pretresa (VIDEO)

Bakajoko je prošlog leta iz Čelsija prešao u Milan na dvogodišnju pozajmicu. On je prošle sezone odigrao 18 utakmica i osvojio Seriju A sa “roso-nerima”.

Šampion Italije Milan saopštio je da se tamošnja policija izvinila fudbaleru Temueu Bakajoku jer ga je zaustavila i pretresla, u sklopu potrage za osumnjičenim umešanim u pucnjavu. 

Incident se dogodio u Milanu 3. jula, a na društvenim mrežama pojavio se snimak. Bakajoko, koji igra u Milanu kao pozajmljeni igrač Čelsija, bio je prinuđen da izađe iz svog automobila i da stane uz policijsko vozilo, kad je policajac izvršio pretres. 

Za to vreme pripadnici organa reda su držali na nišanu osobu koja je bila u automobilu. Posle nekoliko trenutaka pojavio se jš jedan policajac policajac koji je objasnio kolegi da je došlo do greške, pa je Bakajoko pušten. 

Francuski fudbaler se nije opirao, ali je bio vidno zbunjen. 

„Posle pucnjave koja se dogodila na mestu na kome se zatekao Bakajoko, policija je počela da vrši provere. Fudbaler je zaustavljen, ali čim je policija potvrdila da on nema veze sa onim što se dogodilo, izvinili su se i pustili su ga“, navodi se u saopštenju.

Source: SportKlub

Leave a Reply