Potpis na plaži: Salah Liverpulov do 2025!

You are currently viewing Potpis na plaži: Salah Liverpulov do 2025!

Sve spekulacije su konačno okončane! Mohamed Salah ostaje u Liverpulu.

Mohamed Salah konačno je stavio potpis na novi ugovor sa Liverpulom.

Egipćaninu novi ugovor sa timom sa Enfilda važi do jula 2025. godine.

„Liverpul sa velikim zadovoljstvom može da potvrdi da je Mohamed Salah potpisao novi dugoročni ugovor sa klubom“, poručili su iz kluba.

Napadač koji je u sezoni 2021/22 dobio nagradu za najboljeg igrača godine u dva različita izbora, obavezao se prema Redsima do 2025. godine, a ugovor je potpisan u petak.

Salah je u Liverpulu već pet godina. Za to vreme odigrao je 254 utakmice i postigao 156 golova.

Mnogo se spekulisalo o tome da li će otići i šta je to što zahteva jer je sve vreme tvrdio da „nije sve u novcu“. Konačno je očigledno dobio ono što je tražio.

„Osećam se sjajno i srećan sam, radujem se osvajanju novih trofeja. Ovo je srećan dan za sve. Bilo nam je potrebno malo vremena, ali sada je sve obavljeno i možemo da se fokusiramo na ono što sledi. Mislim da ste svi videli u prethodnim godinama da je ovaj tim samo napredovao. Prošle sezone smo bili blizu tome da osvojimo četiri pehara, ali na žalost u poslednjoj nedelji sezone smo ostali bez dva. Mislim da smo u dobroj poziciji, imamo i nove igrače. Samo je potrebno da nastavimo da radimo naporno, da imamo dobru viziju i da budemo pozitivni“, poručio je Salah.

Source: SportKlub

Leave a Reply